Expressió d'interès per a fomentar l'economia circular

05/04/2023 00:00 h
Cámara de Comercio MenorcaCámara Menorca

Us informam que la Conselleria de Medi Ambient i Territori i la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball han llançat conjuntament una expressió d'interès per a fomentar l'economia circular en l'àmbit de l'empresa com a instrument per a la recuperació, que s'emmarca dins el Pla Anual de Turisme Sostenible 2023 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.  

L’objectiu d’aquesta expressió d’interès és identificar l’estat del mercat entorn als projectes d’aquest àmbit. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla Anual de Turisme Sostenible 2023 (Projecte 2023-001 Impuls de l’economia social i circular) i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), que preveu actuacions d’inversió de transformació del model turístic cap a la sostenibilitat. En total es preveu destinar 1.800.000 € i una altra quantitat econòmica pendent a determinar.

En aquest context, el Govern de les Illes Balears obri aquesta consulta d’expressió d’interès per a recopilar la informació que permeti la definició i el desenvolupament de les línies estratègiques d’actuació subvencionables per al foment de l’economia circular en l’àmbit de l’empresa.

Alguns exemples de projectes o iniciatives empresarials que poden tenir cabuda en la línies subvencionables podrien ser:
a) Reutilització de productes.
b) Preparació per a la reutilització de residus.
c) Compostatge i altres processos de transformació biològica.
d) Reciclatge de residus
e) Projectes d’I+D+i en matèria de residus en el marc de l’economia circular
f) Projectes d’economia circular en el marc de l’àmbit turístic

El termini per presentar propostes és fins al 23 d'abril de 2023.

En aquest enllaç, trobareu tota la informació per a la presentació de propostes: 

Expressió d'interès per a fomentar l'economia circular

 

Noticias relacionadas

Formació Certificacions per a Pime Innovadora

20/03/202300:00 h
Cámara de Comercio MenorcaCámara Menorca

Formació gratuita per petites, mitjanes i grans empreses de les Illes Balears de qualsevol sector empresarial. Es tracta d’un contingut que farà qu...

Leer más

Punto de atención al emprendedor

05/04/202309:00 h
Cámara de Comercio MenorcaCámara Menorca

La Cámara de Comercio pertenece a la red PAE de puntos de atención al emprendedor. Los Puntos de Atención al Emprendedor (PAE) se encargan de  ayudar ...

Leer más

Últimas publicaciones

Punto de atención al emprendedor

05/04/202309:00 h
Cámara de Comercio MenorcaCámara Menorca
Leer más